Avant2Go car sharing floto sestavljajo vozila BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe in Smart for2 Electric Drive.

Za hitre mestne opravke priporočamo Smart Electric Drive za do dve osebi, najbolj prodajano električno vozilo v Nemčiji v letu 2014, ki ga odlikuje vrhunska odzivnost v vožnji in priročnost pri manevriranju ter parkiranju.

Tistim, ki potrebujejo več prostora, Avant2Go omogoča uporabo petvratnega in petsedežnega kompaktnega vozila Renault Zoe, najbolj priljubljenega električnega vozila v Evropi v letu 2015. Renaultov Zoe odlikujejo privlačen sodobni dizajn, preprosta uporaba in zmogljiva baterija tudi za nekoliko daljše izvenmestne vožnje.

Najnovejši član Avant2Go flote je udoben Nissan Leaf, najbolje prodajano električno vozilo v svetovnem okviru, ki vam nudi udobje za pet potnikov in prostoren prtljažni prostor. Oblikuje ga družinska funkcionalnost, odziven motor in povsem neutrujajoča vožnja.

Avantcarjevo car sharing družino dopolnjuje še BMW i3, štirisedežno premijsko vozilo kompaktnega razreda, ki navdušuje z zmogljivim 125 kilovatnim električnim motorjem, pregovornim užitkom v vožnji, za ta razred rekordno majhnim obračalnim krogom in nizko težo zaradi sistemske uporabe ogljikovih vlaken, s čimer je i3 postal prvo velikoserijsko vozilo, ki uporablja to tehnologijo.