V naši floti imamo Smart ForTwo in ForFour, Renault Zoe (41kWh in 52kWh), Renault Twingo, BMW i3, VW eGolf, Fiat 500e, Peugeot e-208, Peugeot e-2008, Peugeot e-Expert in Opel Vivaro-e.

Za hitre mestne opravke priporočamo Smart Electric Drive za do dve osebi, najbolj prodajano električno vozilo v Nemčiji v letu 2014, ki ga odlikuje vrhunska odzivnost v vožnji in priročnost pri manevriranju ter parkiranju.

Tistim, ki potrebujejo več prostora, Avant2Go omogoča uporabo petvratnega in petsedežnega kompaktnega vozila Renault Zoe, najbolj priljubljenega električnega vozila v Evropi v letu 2015. Renaultov Zoe odlikujejo privlačen sodobni dizajn, preprosta uporaba in zmogljiva baterija tudi za nekoliko daljše izvenmestne vožnje.

Avantcarjevo car sharing družino dopolnjuje še BMW i3, štirisedežno premijsko vozilo kompaktnega razreda, ki navdušuje z zmogljivim 125 kilovatnim električnim motorjem, pregovornim užitkom v vožnji, za ta razred rekordno majhnim obračalnim krogom in nizko težo zaradi sistemske uporabe ogljikovih vlaken, s čimer je i3 postal prvo velikoserijsko vozilo, ki uporablja to tehnologijo.

Naši dostavniki so izredno prijetni in enostavni za vožnjo, tudi za tiste, ki še nimajo izkušenj z vožnjo večjih vozil. S svojo 75 kWh baterijo omogočajo doseg do 330 km, zaradi svoje kompaktnosti pa so primerni tudi za vožnjo v center mesta. Nakladalni prostor s prostornino 5,3 m3 je dovolj velik za kar tri evropalete, kar zadošča prevozu večjih kosov pohištva.